Vit soffa ikea

Vita soffor – Köp en tidlös vit soffa med 10 års garanti – IKEA

Vita soffor – Köp en tidlös vit soffa med 10 års garanti – IKEA

Handla vita soffor i olika former och storlekar. En vit soffa är elegant, mångsidig och matchar med nästan vilken inredning som helst.

GRÖNLID 3-sitssoffa, Inseros vit – IKEA

GRÖNLID 3-sitssoffa, Inseros vit Kryp upp, känn dig omfamnad och njut av sköna kvällar och lata dagar med familj och vänner. Den här soffan är extra djup, har mjuka flyttbara ryggkuddar och kan skräddarsys efter ditt hem och dina behov. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Tygsoffor i många olika stilar & färger – IKEA

Tygsoffor i många olika stilar & färger – IKEA

Redo för lite mysiga sittmöbler? Välj bland ett brett utbud av moderna och traditionella tygsoffor till överkomliga priser. Våra 2-sitssoffor, 3-sitssoffor och hörnsoffor finns i en mängd olika färger och stilar. De flesta av dem har klädslar som är lätta att hålla rena.

BACKSÄLEN 3-sitssoffa, Blekinge vit – IKEA

BACKSÄLEN 3-sitssoffa, Blekinge vit Den här soffan är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Soffor & soffgrupper – Brett sortiment – 10 års garanti – IKEA

Soffor & soffgrupper – Brett sortiment – 10 års garanti – IKEA

Hitta rätt soffa för ditt hem. Soffor till bra pris och hög kvalitet! 10 års garanti – 365 dagars öppet köp.

GRÖNLID 3-sitssoffa med schäslong, Inseros vit – IKEA

GRÖNLID 3-sitssoffa med schäslong, Inseros vit Kryp upp, känn dig omfamnad och njut av sköna kvällar och lata dagar med familj och vänner. Den här soffan är extra djup, har mjuka flyttbara ryggkuddar och kan skräddarsys efter ditt hem och dina behov.

EKTORP 3-sitssoffa, Blekinge vit – IKEA

EKTORP 3-sitssoffa, Blekinge vit Den älskade soffserien EKTORP har en tidlös design och härligt tjocka, bekväma plymåer. Klädslarna är enkla att byta, så köp en extra eller två och växla i takt med sinnesstämning eller årstid. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

EKTORP 2-sitssoffa, Blekinge vit – IKEA

EKTORP 2-sitssoffa, Blekinge vit Den älskade soffserien EKTORP har en tidlös design och härligt tjocka, bekväma plymåer. Klädslarna är enkla att byta, så köp en extra eller två och växla i takt med sinnesstämning eller årstid. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

HÖGSTEN 2-sits soffa, utomhus, vit – IKEA

HÖGSTEN 2-sits soffa, utomhus, vit Njut av utomhuslivet – året runt. Den här soffan är gjord av handflätad plastrotting – ett underhållsfritt material som ger dig tid över att njuta av långa lata dagar med vänner och familj.

EKTORP Hörnsoffa, 4-sits, Blekinge vit – IKEA

EKTORP Hörnsoffa, 4-sits, Blekinge vit Den älskade soffserien EKTORP har en tidlös design och härligt tjocka, bekväma plymåer. Klädslarna är enkla att byta, så köp en extra eller två och växla i takt med sinnesstämning eller årstid. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: vit soffa ikea