Skrivbordsunderlägg ikea

SKRUTT Skrivunderlägg, svart, 65×45 cm – IKEA

SKRUTT Skrivunderlägg, svart – IKEA

Slarvat bort din häftapparat? Eller kanske en obetald faktura? Från brevkorgar och pennburkar till skrivunderlägg och lådor – våra skrivbordstillbehör …

SKRUTT Skrivunderlägg, svart.

RISSLA Skrivunderlägg, svart – IKEA

Tunna och tjocka pennor, anteckningsböcker för alla ämnen, högar av färgglada papper och planeringskalendrar för att hålla ordning på saker och ting; …

RISSLA Skrivunderlägg, svart. Den böjda framkanten håller skrivunderlägget på plats. Ytan tål kaffespill, sol och slitage utan att färgen förändras.

PLÖJA Skrivunderlägg, vit/transparent, 65×45 cm – IKEA

Tycker du om att hålla ditt skrivbord snyggt och prydligt? Då vet du vilken skillnad bra skrivbordstillbehör kan göra. Om inte bör du kolla in vårt …

PLÖJA Skrivunderlägg, vit/transparent, 65×45 cm Det här underlägget skyddar ditt skrivbord från smuts och repor samtidigt som du får ett jämnt underlag när du vill skriva eller rita. Perfekt för små och stora konstnärer som vill skapa fritt. Skyddar ditt skrivbord från fläckar och märken.

Skrivbordsunderlägget som skyddar ytan mot repor – IKEA

Du vill varken ha repor eller kaffefläckar där du sitter och jobbar. Det slitstarka skrivbordsunderlägget SUSIG är ett alternativ om du är ute efter det perfekta tillbehöret för att skydda skrivbordsytan. Underlägget är gjort av naturkork – ett tåligt material som absorberar ljud och skapar en mjuk och välkomnande yta för tillbehör. Dessutom sitter du bekvämt om du ska jobba i några timmar. Skrivbordsunderlägget SUSIG kan placeras på skrivbord, arbetsstationer, arbetsbord eller andra ytor som du vill skydda mot repor och spill. Den klassiska formen och den varma naturliga färgen förstärker din arbetsyta och gör att du tydligt ser brevkorgen, anteckningsboken och pennorna.

SUSIG Skrivunderlägg, kork, 45×65 cm – IKEA

SUSIG Skrivunderlägg, kork, 45×65 cm.

KOLON Golvskydd, 120×100 cm – IKEA

KOLON Golvskydd, 120×100 cm. Det är genomskinligt, så din matta eller golv kommer att synas.

Skrivbordsförvaring för ordning & reda – IKEA

Skrivbordsförvaring för ordning & reda – IKEA

Om ditt skrivbord verkar ha svårt att hålla sig snyggt och ordnat, finns det ett enkelt sätt att fixa det. Bara organisera alla dina pappersprodukter, anteckningsböcker och papper med våra skrivbordstillbehör och få mer utrymme för dig att få saker gjorda. Klicka här för att se hela vårt sortiment.

Tillbehör till barnskrivbord – IKEA

Tillbehör till barnskrivbord – IKEA

Tillbehör till barnskrivbord

Skrivbordstillbehör tar hand om röran – IKEA

Skrivbordstillbehör tar hand om röran – IKEA

Tycker du om att hålla ditt skrivbord snyggt och prydligt? Då vet du vilken skillnad bra skrivbordstillbehör kan göra. Om inte bör du kolla in vårt sortiment av kontorsmaterial, så som exemplvis brevkorgar och tidskriftsamlare. På så sätt kommer du att kunna hitta den där komihåg-lappen du skrev förra veckan.

Keywords: skrivbordsunderlägg ikea, ikea skrivbordsunderlägg