Schäslong ikea

Schäslonger – IKEA

Schäslonger – IKEA

En mjuk, skön schäslong är höjden av komfort – det finns inget bättre än att få lägga upp fötterna och få lite välförtjänt egentid i slutet av dagen.

Schäslonger

Tygsoffor med schäslong – IKEA

Tygsoffor med schäslong – IKEA

Schäslongen ger fler sitt- och liggalternativ för allt från kortare till längre tupplurar. Vissa modeller har förvaring under schäslongen och plats för två …

Stort utbud av fina tygsoffor med schäslong. Finns som 2-, 3- eller 4-sits och med schäslongen på vänster eller höger sida. Hitta din favorit här!

SÖDERHAMN Schäslong, Gunnared mellangrå – IKEA

SÖDERHAMN Schäslong, Gunnared mellangrå. I soffserien SÖDERHAMN sitter du djupt, lågt och mjukt och får extra stöd av lösa ryggkuddar. Klädseln är lätt att hålla ren eftersom den är avtagbar och maskintvättbar.

Fåtöljer & schäslonger för alla tillfällen & stilar – IKEA

Fåtöljer & schäslonger för alla tillfällen & stilar – IKEA

Skaffa en mysig sittplats i vardagsrummet med en fåtölj eller schäslong från IKEA. Vi har ett brett utbud av fåtöljer för alla tillfällen och inredningsstilar.

KIVIK Schäslong, Lejde grå/svart – IKEA

KIVIK Schäslong, Lejde grå/svart Kryp upp i den sköna soffan KIVIK. Den generösa storleken, de låga armstöden och memoryskummet som formar sig efter din kropp gör att du gärna hänger, slappar och slumrar i soffan timme efter timme. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

SÖDERHAMN Schäslong, Gransel naturfärgad – IKEA

SÖDERHAMN Schäslong, Gransel naturfärgad En schäslong är perfekt när du vill sträcka ut dig en stund. Läsa en god bok, se en film eller spela tv-spel. Schäslongen SÖDERHAMN kan du dessutom använda fristående eller i kombination med din soffa.

SÖDERHAMN Schäslong, Gunnared beige – IKEA

SÖDERHAMN Schäslong, Gunnared beige. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

Keywords: schäslong ikea, ikea schäslong