Rampool rusta

Rampool 6473 liter – Pooler – Rusta.com

Rampool 6473 liter – Pooler – Rusta.com

Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel som en riktigt pool medför.

Njut av lyxen med egen pool i trädgården! Med denna rymliga och lättmonterade pool kan hela familjen njuta av en sommar fylld med bad och lek. Denna rampool har en pulverlackerad metallram och 3-skiktsväggar i slittålig PVC och polyester. Poolen är enkel att både fylla och tömma på vatten.

Rampool, komplett set 14812 liter – Pooler – Rusta.com

Rampool, komplett set 14812 liter – Pooler – Rusta.com

Don’t forget to try these other fine Intex products: Pools, Pool. Accessories, Inflatable Pools and In-Home Toys, Airbeds and.

Ta vara på sommarens soliga dagar med denna lättmonterade rampool! Poolen har en stabil metalram och 3-skiktsväggar i slittålig PVC och polyester. Poolens insida pryds av ett dekorativt mosaiktryck som reflekteras i vattnet. Detta kompletta poolpaket kommer med ett poolöverdrag, stege och filterpump! Poolen har en inbyggd ventil som gör att du enkelt kan koppla på trädgårdsslangen för att tömma eller fylla poolen på vatten.

Pooler – Rusta

Pooler för både lek och svalka. Perfekt för uteplatsen eller trädgården! – Rusta

Välj mellan ett stort urval av pooler anpassade för era behov. Hos oss på Rusta finns det både små och stora pooler för såväl poolpartyt som badleken….

Rampool 5700 liter – Pooler – Rusta.com

Rampool 5700 liter – Pooler – Rusta.com

När sommaren är som varmast är det perfekt att ha en lättmonterad och smidig pool i trädgården! Denna rektangulära rampool är lättmonterad och har en pulverlackerad metallram samt 3-skiktsväggar i slittålig PVC och polyester. Poolen har en inbyggd ventil som gör att du enkelt kan koppla på trädgårdsslangen för att tömma eller fylla poolen på vatten.

Rampool, komplett set 13030 liter – Pooler – Rusta.com

Rampool, komplett set 13030 liter – Pooler – Rusta.com

Ta vara på sommarens soliga dagar med din egen pool i trädgården! Lättmonterad rampool med 3-skiktsväggar i slittålig PVC och polyester. Poolens insida har ett naturtroget mönster av blåvita stenar som vackert reflekteras i vattnet. Denna pool kommer med ett komplett poolpaket med tillhörande filterpump (kapacitet: 3028 liter/timme), stege och överdrag. Poolen har en inbyggd ventil som gör att du enkelt kan koppla på trädgårdsslangen för att tömma eller fylla poolen på vatten.

Rampool, komplett set 19480 liter – Pooler – Rusta.com

Rampool, komplett set 19480 liter – Pooler – Rusta.com

Det här är den perfekta lösningen för dig som vill ha en svalkande pool i trädgården men utan allt krångel som en riktigt pool medför. Poolen monterar du enkelt på en plan yta i trädgården. Poolen har en stabil metallram och 3-skiktsväggar i slittålig PVC och polyester. I detta kompletta poolpaket ingår en filterpump, stege och överdrag.

Rampool, komplett set 19281 liter – Pooler – Rusta.com

Rampool, komplett set 19281 liter – Pooler – Rusta.com

Denna rampool kommer med ett komplett poolset som gör dig redo för sommarens varmaste dagar. Poolens innersida pryds av ett verklighetstroget mosaiktryck som skapar en vacker reflektion i vattnet. Detta set är komplett med stege, poolöverdrag och sandfilterpump. Rampoolen är lättmonterad och har en pulverlackerad metallram. 3-skiktsväggar i slittålig PVC och polyester. Poolen har en inbyggd ventil som gör att du enkelt kan koppla på trädgårdsslangen för att tömma eller fylla poolen på vatten.

Ultra Frame™ Pool – Rusta

Poolöverdrag 4678 liter – Pooltillbehör – Rusta.com

Poolöverdrag 4678 liter – Pooltillbehör – Rusta.com

Isolerat poolöverdrag som skyddar din pool från smuts. Värmebevarande och motverkar algtillväxt. Cirka 90% av värmen i vatten försvinner via vattenytan om du inte har ett poolöverdrag.

Keywords: rampool rusta