Kylväska ikea

Kylväskor – IKEA

Kylväskor – IKEA

FRAKTA Kylväska, blå, 38×40 cm. FRAKTA Kylväska, 38×40 cm. 29:- (36). Visar 24 av 210. Visa mer. Rekommenderat till dig. Skip listing. Tillbaka till början

Kylväskor

FRAKTA Kylväska, blå, 38×40 cm – IKEA

FRAKTA Kylväska, blå, 38×40 cm · FRAKTA Kylväska, 38×40 cm. 29:- (36). Jämför. RENSARE Vattentät väska, 16x12x24 cm/2.5 l …

FRAKTA Kylväska, blå, 38×40 cm Behändig kylväska med bärremmar för en dag på stranden, till picknicken eller för att ta hem dina matprodukter idag! Med praktisk ficka för småförvaring.

SOMMARFLÄDER Kylväska, randig röd/ljusbeige, … – IKEA

SOMMARFLÄDER Kylväska, randig röd/ljusbeige, 38x26x22 cm – IKEA

SOMMARFLÄDER Kylväska, randig röd/ljusbeige, 38x26x22 cm Ta med dig sommarkänslan och den här kylväskan till stranden, parken eller utomhuskonserten. Den är isolerad och håller din mat, frukt och alla drycker kalla – enkel att bära med hjälp av axelremmen.

SOMMARFLÄDER Kylväska, mönstrad röd/mörkblå … – IKEA

SOMMARFLÄDER Kylväska, mönstrad röd/mörkblå, 26x19x19 cm – IKEA

SOMMARFLÄDER Kylväska, mönstrad röd/mörkblå, 26x19x19 cm Ta med dig sommarkänslan och den här kylväskan till stranden, parken eller utomhuskonserten. Den är isolerad och håller din mat, frukt och alla drycker kalla – enkel att bära med hjälp av axelremmen.

FRAMTUNG Lunchväska, svart, 22x17x35 cm – IKEA

FRAMTUNG Lunchväska, svart, 22x17x35 cm Den lilla svarta lunchväskan är alltid rätt. Stilren design med funktioner som isolerad insida som håller maten varm eller kall längre, vattentåligt material och en ficka för bestick och småsaker. Matchar andra produkter i våert ta med-sortiment.

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek

Väskor & ryggsäckar – IKEA

Väskor & ryggsäckar – IKEA

Oavsett om du pendlar varje dag eller behöver en reseryggsäck för en långhelg, är våra väskor och ryggsäckar gjorda för att hjälpa dig när du är på resande fot. Ta en titt på våra lätta alternativ som viks ihop riktigt bra så att du alltid har en väska till hands för sista minuten-inköp.

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek – IKEA

Picknick & utelek

Keywords: kylväska ikea, kylbox ikea, ikea kylväska