Ikea laddare

Sladdar & laddare – IKEA

Sladdar & laddare – IKEA

Hitta laddare och kabelhanteringslösningar bland vårt utbud av sladdar, trådlösa laddare, kabelhanteringslösningar, kabellådor och batterier för att hjälpa till att hålla din arbetsplats eller kontor hanterbart och din mobiltelefon och surfplatta fulladdade för dagen.

Trådlös laddning & tillbehör – IKEA

Trådlös laddning & tillbehör – IKEA

Din mobiltelefon och surfplatta är super-användbara och super-smidiga – sålänge batteriet räcker. Utforska vårt sortiment av kablar, trådlösa laddare och laddstationer för att se till att dina elektroniska enheter är laddade hela dagen.

LIVBOJ Trådlös laddare, vit – IKEA

LIVBOJ Trådlös laddare, vit. Uppgradera till trådlös laddning! Med laddningsplattan LIVBOJ kan du använda din egen USB-C-kabel och adapter. Anslut den och ge sedan din smartphone en energikick varje gång du lägger ifrån dig den.

USB laddare – IKEA

USB laddare – IKEA

Bläddra bland vårt sortiment av USB-laddare och powerbanks för dina mobila enheter. IKEA erbjuder en rad bärbara laddare och kablar som kan hjälpa dig att ladda en telefon, bärbar dator, surfplatta eller annan digital enhet så att du har batteri hela dagen.

TJUGO Batteriladdare med förvaring, grågrön – IKEA

TJUGO Batteriladdare med förvaring, grågrön. Minska ditt avfall och spara pengar genom att ladda dina batterier. Denna laddare slår av när batterierna är fulladdade, så du kan lämna dem där de är tills du behöver dem.

NORDMÄRKE Trådlös laddare, vit/kork – IKEA

NORDMÄRKE Trådlös laddare, vit/kork Ladda telefonen på ett enkelt, stilrent och flexibelt sätt. Den trådlösa laddaren NORDMÄRKE av det hållbara materialet kork kan byggas in i ett bord eller stå på en bänk – vad som än passar dig bäst.

Batterier & batteriladdare – IKEA

Batterier & batteriladdare – IKEA

Med många elektriska enheter kan det vara svårt att se till att aldrig få slut på batteri. Oavsett om du har en smartphone, surfplatta eller fjärrkontroll, så erbjuder vi ett stort utbud av kablar och batteriladdare.

ÅSKSTORM 40W USB-laddare, mörkgrå – IKEA

ÅSKSTORM 40W USB-laddare, mörkgrå. Trött på att ha olika laddare till olika prylar? USB laddaren ÅSKSTORM har 2 USB typ A-portar och 1 USB typ C-port, så du slipper hålla ordning på flera laddare och kan ladda olika enheter samtidigt.

Guide till LADDA laddningsbara batterier och laddare – IKEA

Med LADDA laddningsbara batterier kan du alltid ha batterier som är redo att användas. Läs mer om LADDA batterier, laddare och hållbarhet här. Bli inspirerad här.

Keywords: ikea laddare, ikea mobilladdare, laddstation mobil ikea, ikea iphone laddare