Ikea hurts

Hurtsar erbjuder praktiska förvaringslönsningar – IKEA

Hurtsar erbjuder praktiska förvaringslönsningar – IKEA

Hurts med 9 lådor, 36×116 cm, vit. ALEX Hurts med 9 lådor, svartbrun, 36×116 cm. ALEX Hurts med 9 lådor, gråturkos, 36×116 cm.

Skapa ordning bland dina papper med en lådhurts. Med vårt breda utbud av lådhurtsar kan du välja allt från två lådor till nio lådor om du har mycket papper som ska organiseras. Vi har även låsbara hurtsar och modeller på hjul som kan flyttas runt i dagens öppna kontor. Utforska vårt sortiment och visa dina papper vem som bestämmer.

ALEX Hurts med lådor, vit, 36×70 cm – IKEA

ALEX Hurts med lådor, vit, 36×70 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

ALEX Hurts med lådor, gråturkos, 36×70 cm – IKEA

ALEX Hurts med lådor, gråturkos, 36×70 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll.

HELMER Lådhurts på hjul, vit, 28×69 cm – IKEA

HELMER Lådhurts på hjul, vit, 28×69 cm. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

LENNART Hurts med lådor, vit – IKEA

LENNART Hurts med lådor, vit. Enkel att flytta dit den behövs tack vare hjulen. Lådorna är måttanpassade till A4-papper.

ALEX Hurts med lådor, svartbrun, 36×70 cm – IKEA

ALEX Hurts med lådor, svartbrun, 36×70 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller på egen hand. Baksidan är ytbehandlad så hurtsen kan stå mitt i rummet – den är lika fin från alla håll.

ALEX Hurts med 9 lådor, vit, 36×116 cm – IKEA

ALEX Hurts med 9 lådor, vit, 36×116 cm Stilrent utseende som är lätt att gilla och mixa med andra stilar, antingen med ett skrivbord eller – om du fäster den i väggen – fristående. Håller ordning på dina saker och frigör mer skrivbordsyta. Utdragsstopp förhindrar att lådorna dras ut för långt.

Keywords: ikea hurts, hurts ikea, lådhurts ikea, ikea lådhurts