Ikea bergshult

BERGSHULT Hyllplan, vit, 120×30 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, vit, 120×30 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT Hyllplan, vit, 80×20 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, vit, 80×20 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT Hyllplan, vit, 80×30 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, vit, 80×30 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT Hyllplan, vit, 120×20 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, vit, 120×20 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT Hyllplan, brunsvart, 120×30 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, brunsvart, 120×30 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT / PERSHULT Vägghyllekombination, vit/vit, …

BERGSHULT/PERSHULT Vägghyllekombination, vit, vit, 120×30 cm – IKEA

BERGSHULT/PERSHULT Vägghyllekombination, vit, vit, 120×30 cm. De är designade för att vara både fina och enkla att koppla samman i en stor kombination, och kan dessutom monteras för olika uttryck.

BERGSHULT Hyllplan, brunsvart, 80×30 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, brunsvart, 80×30 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT Hyllplan, brunsvart, 120×20 cm – IKEA

BERGSHULT Hyllplan, brunsvart, 120×20 cm. Du kan kapa vägghyllan till exakt den längd du behöver och använda konsolen GRANHULT för att dölja den sågade kanten.

BERGSHULT / TOMTHULT Hyllplan med konsol, vit … – IKEA

BERGSHULT / TOMTHULT Hyllplan med konsol, vit, 80×20 cm – IKEA

BERGSHULT / TOMTHULT Hyllplan med konsol, vit, 80×20 cm Med vägghyllan kan du använda dina tomma väggar till att förvara och visa upp dina saker. Använd den i sovrummet, som en skänk i vardagsrummet, displayhylla vid matbordet – eller vad du än bestämmer.

Keywords: ikea bergshult