Hörnhylla vit ikea

VESKEN Hörnhylla, vit, 33x33x71 cm – IKEA

KALLAX Hylla med underrede, vitlaserad ekeffekt/vit, 77×94 cm. KALLAX Hylla med underrede, vitlaserad ekeffekt/vit, 77×164 cm

VESKEN Hörnhylla, vit, 33x33x71 cm.

Hyllor och hyllsystem i olika stilar och storlekar – IKEA

Hyllor och hyllsystem i olika stilar och storlekar – IKEA

Vit KALLAX hylla med korgar i naturmaterial i matrum. Svart VITTSJÖ hylla i matrum med gråa väggar. Två vita BILY bokhyllor i olika höjd mot beige vägg.

Vad rymmer massor av stil och grejer? En hylla! Med vårt breda utbud av material, storlekar och utföranden kan du hitta en som ramar in dina saker eller smälter in i rummet. Välj bland färdiga hyllor eller anpassa en lösning efter dina behov.

Hyllor & bokhyllor – IKEA

Hyllor & bokhyllor – IKEA

Om du vill kan du också göra vägghyllan till ett blickfång i rummet. Du kan pröva att bygga en hyllösning runt en dörröppning för att skapa bibliotekskänsla.

Stort utbud av kompletta hyllor för ditt hem.

Snygga vägghyllor för alla hem – IKEA

Vägghylla – Snygga vägghyllor för alla hem – IKEA

Fler varianterLACK. Vägghylla, 30×26 cm, vit. LACK Vägghylla, svartbrun, 30×26 cm. Jämför. DRÖNJÖNS Väggförvaring, vit, 20x11x3 cm …

Sätt dina väggar i arbete med vägghyllor som ger mer förvarings- och exponeringsutrymme. Oavsett om du är ute efter en vägghylla med krokar för köksredskap eller en vägghylla för böcker intill sängen, så har vi massor av stilar och storlekar att välja bland. Se vad dina väggar kan göra med hjälp av våra hyllor och konsoler.

BILLY Bokhyllekombination med hörnlösning, vit, 95/ …

BILLY Bokhyllekombination med hörnlösning, vit, 95/95x28x202 cm – IKEA

Vägghylla, 80×20 cm, vit. BERGSHULT / PERSHULT Vägghylla, brunsvart/vit, 120×20 cm. BERGSHULT / PERSHULT Vägghylla, brunsvart/vit, 80×20 cm

BILLY Bokhyllekombination med hörnlösning, vit, 95/95x28x202 cm Flyttbara hyllplan; anpassa avstånd efter behov. Hörnbeslaget BILLY gör din hörnlösning enkel att bygga och håller bokhyllorna på plats.

TISKEN Hörnhylla med sugpropp, vit – IKEA

Bland våra bokhyllor hittar du många olika former och storlekar. Välj mellan breda, höga, smala och låga bokhyllor, i färger som exempelvis röd, vit, svart, grå …

TISKEN Hörnhylla med sugpropp, vit. Med serien TISKEN kan du ha dina saker nära till hands, utan att behöva borra hål i väggarna. De starka sugkopparna sitter stadigt på släta ytor som glas eller kakel – så länge som du vill ha dem där.

Svävande vägghyllor – IKEA

Svävande vägghyllor – IKEA

Från förvaringsenheter till hörnhyllor, vår förvaring är även gjord för att matcha det tvättställ du … JONAXEL Förvaringskombination, vit, 25x51x70 cm …

Svävande vägghyllor

Kompletta vägghyllor som du enkelt får upp på väggen – IKEA

Kompletta vägghyllor som du enkelt får upp på väggen – IKEA

Behöver du hjälp med att välja hylla? vi har samlat våra kompletta vägghyllor så du lättare kan se vad som passar bäst ihop med din stil hemma. Konsolhyllorna passal lika bra som sänghylla som vägghylla i resten av ditt hem.

Bokhyllor i flera stilar och storlekar – IKEA

Bokhyllor i flera stilar och storlekar – IKEA

Behöver du en plats där du kan ha dina favoritromaner eller visa upp dina mest älskade föremål? Utforska våra bokhyllor i en mängd olika storlekar och stilar på IKEA. Du hittar dem på IKEA.se och på IKEA varuhuset. Oavsett hur dina preferenser ser ut är vi övertygade om att du kan hitta en bokhylla som matchar just dina behov.

Badrumshyllor för stora och små badrum – IKEA

Badrumshyllor för stora och små badrum – IKEA

Skapa en känsla av lugn i ditt badrum med hjälp av smart förvaring som håller allt snyggt och på plats. Från förvaringsenheter till hörnhyllor, vår förvaring är även gjord för att matcha det tvättställ du väljer. Hitta en hörnhylla och mer online och i butik.

Keywords: hörnhylla vit ikea