Hd grön jula

Avfettningsmedel – Jula

Här hittar du alkaliska avfettningsmedel och petroleumbaserade avfettningsmedel som hjälper dig att få bort asfalt, tjära, damm, sot och salt från bilen.

Alkaliskt avfettningsmedel | Svensktillverkat | HAMRON

Svensktillverkat avfettningsmedel som tar bort hårt ingrodd smuts snabbt och effektivt.

Alkaliskt avfettningsmedel | HAMRON Dirt remover – Jula

Alkaliskt avfettningsmedel | HAMRON Dirt remover

Bruksanvisning: · 1. Appliceras nerifrån och upp. · 2. Låt verka i 3-5 minuter. Vid kraftigt nedsmutsad yta kan den försiktigt bearbetas med svamp eller borste.

Alkaliskt avfettningsmedel som löser hårt sittande smuts, vägsalt och olja, men är skonsamt mot slangar, plast- och gummidetaljer. Tillverkat i Sverige.

Växelhusolja | MOBIL Mobilube HD – Jula

Växelhusolja | MOBIL Mobilube HD

Mobilube HD ger minskat slitage, förlängd livslängd och underlättar vid start samtidigt som den är skonsam mot packningar och tätningar.

Högkvalitativ transmissionsolja för propellerdrev på utombordsmotorer. Mobilube HD ger minskat slitage, förlängd livslängd och underlättar vid start samtidigt som den är skonsam mot packningar och tätningar. Uppfyller eller överträffar kraven enligt API GL-5.

Strovels Alfanol HD Grön – ett svårslaget original.

12 jan. 2013 — Min flaska med HD-grön börjar att ta slut och dags att beställa ny. … Biltema, Jula med flera säljer ju något som kallas högtryckschampo.

Alkaliskt avfettningsmedel som snabbt löser all organisk smuts.

Istället för HD-grön? – bilvardsforum.se – Bilvårdsforum

Istället för HD-grön? – bilvardsforum.se

4 apr. 2010 — Jula har Petroleumbaserat kall avfettning? … HD grön bör man också köpa i storpack… En bra Clay (lera)

avfettning – bilvardsforum.se

Strovels Alfanol® HD Grön 5 liter … men nu när Clas&Co slutat sälja så köpte jag Starta Kallavfettning på Jula när det var rea.

Rengöringsmedel strovels alfanol hd grön 25l – Ahlsell

Rengöringsmedel strovels alfanol hd grön 25l – rengörings…

Svanenmärkt kraftigt alkaliskt rengöringsmedel för skurmaskin och manuell rengöring. Perfekt att använda vid rengöring av t.ex. golv, fordon, maskiner mm….

Hur många använder alkalisk avfettning? [Arkiv] – Bilsnack

Hur många använder alkalisk avfettning? [Arkiv] – Bilsnack – auto motor & sport

Jag undrar hur många det är som egentligen använder det? För mig räcker det med kallavfettning och att gå på med högtryckstvätten, så får jag bort olje/tjära fläckarna och dessutom får man ju bort damm, och allt annat organiskt med högtrycken. Börjar undra om jag bör använda alkaliskt trots detta, vad är meningen? Damm, pollen mm försvinner vid en bra avspolning. Fågelbajs försvinner för det mesta det med, och det lilla som är kvar får man bort med schampot som är alkaliskt det med.

Keywords: hd grön jula