Bordsskärm ikea

EILIF Avskärmning för skrivbord, grå, 80×48 cm – IKEA

Skapa lite avskildhet på ditt skrivbord med en skärmvägg. En skärmvägg skapar en visuell, fysisk och ljudabsorberande avskärmning som ger dig en avskild …

EILIF Avskärmning för skrivbord, grå, 80×48 cm. Avskärmningen är enkel att montera på skrivbordet med hjälp av den medföljande skruvtvingen.

ÖVNING Skrivbordsskärm med fack – IKEA

Med en rumsavdelare i form av en skärmvägg eller hylla kan du på ett enkelt och prisvärt sätt skapa ett hemmakontor eller göra om en 1:a så att den känns som en …

ÖVNING Skrivbordsskärm med fack Förvandla köksbordet till en produktiv arbetsplats eller gör vardagsrummet till en plats för djup koncentration. Den här skärmen skapar avskildhet, är enkel att fälla ihop och smidig att flytta.

EILIF Avskärmning för skrivbord, grå, 160×48 cm – IKEA

EILIF Avskärmning för skrivbord, grå, 160×48 cm. Avskärmningen är enkel att montera på skrivbordet med hjälp av den medföljande skruvtvingen.

BEKANT skärmväggar – IKEA

BEKANT skärmväggar – IKEA

BEKANT skärmväggar

Rumsavdelare & skärmväggar för hemmet – IKEA

Rumsavdelare & skärmväggar för hemmet – IKEA

Rumsavdelare skärmväggar kan göra så att ett rum blir två, eller liten yta blir mer yta. Välj mellan ett stort utbud av olika färger, storlekar och stilar online.

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/mörkgrå … – IKEA

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/mörkgrå, 320×16048 cm – IKEA

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/mörkgrå, 320×16048 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

EILIF Avskärmning, fristående, mörkgrå, 80×150 cm – IKEA

EILIF Avskärmning, fristående, mörkgrå, 80×150 cm. Du kan även använda skärmen för att sätta upp lappar, bilder och annat du gillar.

EILIF Avskärmning, fristående, grå/svart, 80×150 cm – IKEA

EILIF Avskärmning, fristående, grå/svart, 80×150 cm Vill du skapa avskildhet och minska ljudnivån vid ditt skrivbord? Kontorsskärmen EILIF skapar en visuell, fysisk och ljuddämpande barriär som ger dig en lugn zon och kontoret ett prydligt intryck.

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/grå, 160×80150 cm

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/grå, 160×80150 cm – IKEA

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/grå, 160×80150 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan. Knappnålar kan användas; fungerar även som anslagstavla.

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/svartbetsad …

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/svartbetsad askfaner, 160×160150 cm – IKEA

BEKANT Skrivbord med avskärmning, vit/svartbetsad askfaner, 160×160150 cm Det här robusta skrivbordet klarar garanterat många år av kaffedrickande och hårt arbete. Du får en generös arbetsyta och en smart lösning för att hålla kablar på plats under bordsskivan.

Keywords: bordsskärm ikea